Skip to content Skip to footer

LET OP!

Momenteel is er een wachtlijst voor PGB begeleiding. Neemt u gerust contact op voor meer informatie of om u aan te melden voor de wachtlijst.

Titel

scheiding – rouw – faalangst – pesten – concentreren – zelfvertrouwen
betrouwbare zorg voor uw bijzondere kind

PGB begeleiding

LET OP! Momenteel (september 2022) is er een wachtlijst voor PGB begeleiding. Neemt u gerust contact op voor meer informatie of om u aan te melden voor de wachtlijst.

PGB-begeleiding wordt ingezet voor kinderen met een Persoons Gebonden Budget. De begeleiding dient ter continuering van het dagelijks leven, in de breedste zin van het woord en wordt in overleg met ouders/verzorgers vormgegeven. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding thuis, of begeleiding bij sport en spel. Vos Opvoeding biedt daarnaast (logeer)opvang na schooltijd en in de weekenden en vakanties.

pgb-begeleiding-mobile

Vos Opvoeding stelt samen met ouders/verzorgers en met oog voor de wensen en behoeften van het kind, een begeleidingsplan op. De begeleiding wordt regelmatig geëvalueerd en beschreven in een (half)jaarlijks ontwikkelingsverslag van Vos Opvoeding. Het ontwikkelingsverslag kan dienen als leidraad of ondersteuning bij het aanvragen van een (her)indicatie PGB bij de Gemeente of het zorgkantoor.

Tot slot biedt Vos Opvoeding hulp en begeleiding bij overleg, contact en bemiddeling met school, dagbesteding en/of andere hulpverleners.

Kortom; bij Vos Opvoeding komt u niet alleen voor begeleiding of tijdelijke opvang van uw kind, u krijgt een totaalpakket van een ervaren pedagoog.
 
We werken samen aan de krachtige basis van waaruit ieder kind/jongere zijn eigen pad kan bewandelen, samen met de mensen die belangrijk zijn.
what we offer

Waar, wanneer
en tarieven

Waar

Willem de Zwijgerlaan 124
2582 EV Den Haag
+31 (0) 6 – 274 201 27
info@vos-opvoeding.nl

Wanneer

PGB begeleiding vindt op afspraak plaats. Ook buiten kantooruren.

Tarieven

kennismakingsgesprek: gratis

individuele begeleiding:
50,- per uur (bij een minimale afname van 2,5 uur)

logeeropvang:
Sector VG (verstandelijk gehandicapt) en LVG (licht verstandelijk gehandicapt) 300,- per 24 uur of een gedeelte daarvan (dit is inclusief eten en drinken, reistijd, reiskosten en vervoer en verzorging)

Sector LG (lichamelijk gehandicapt) en V&V (verzorging en verpleging) 540,- per 24 uur of een gedeelte daarvan (dit is inclusief eten en drinken, reistijd, reiskosten, vervoer, lichamelijke verzorging en eventuele huur van een tillift).

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op en maak een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek.