Skip to content Skip to footer
zelfvertrouwen – weerbaarheid – emotieregulatie – scheiding – rouw – faalangst – pesten
zelfvertrouwen – weerbaarheid – emotieregulatie – scheiding – rouw – faalangst – pesten
Samenwerken?

Kindercoaching

Ieder kind bewandelt een eigen pad op de weg naar volwassenheid. Elk kind komt onderweg spannende dingen tegen en maakt fijne dingen mee. Ieder kind voelt zich wel eens ontzettend bang en verdrietig of is boos en gefrustreerd.

Kinderen die zich regelmatig angstig, boos, verdrietig, druk of juist verlegen voelen of kinderen die te maken krijgen met rouw, pesten, scheiding, verhuizen of andere ingrijpende gebeurtenissen waar ze wat hulp bij kunnen gebruiken, kunnen worden aangemeld voor een coachtraject.

Tijdens dit traject werken we samen. Samen onderzoeken we wat al goed gaat en welke kwaliteiten en vaardigheden er allemaal al zijn. Van daaruit werken we bijvoorbeeld aan het vergroten van het zelfvertrouwen, het uiten van emoties of ontspannen en rust vinden. We staan stil bij de dingen die wat extra aandacht mogen hebben. 

Ik werk met gesprekken, spelletjes en teken- of schrijfopdrachten. Daarnaast besteed ik ook graag aandacht aan de lichamelijke kant van coaching. Denk daarbij aan ademhalingsoefeningen, meditaties of even flink van je afstampen.

We werken samen aan de krachtige basis van waaruit ieder kind/jongere zijn eigen pad kan bewandelen, samen met de mensen die belangrijk zijn. In een kennismakingsgesprek bespreken we welke mogelijkheden voor coaching bij Vos Opvoeding bestaan.
what we offer

Waar, wanneer
en tarieven

Waar

Willem de Zwijgerlaan 124
2582 EV Den Haag
+31 (0) 6 – 274 201 27
info@vos-opvoeding.nl

Wanneer kindercoaching

Mijn werkdagen zijn momenteel maandag, woensdag en vrijdag. De praktijk is op woensdagavond ook geopend.

De afspraken vinden zoveel mogelijk buiten schooltijden plaats, maar houd er rekening mee dat ik dit niet kan garanderen.

Tarieven

kennismakingsgesprek: gratis
kindercoaching: € 85,- per uur
kindercoachingpakket: € 467,50 (6 consulten en 2 evaluatiemomenten

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek